← terug naar overzicht

Vacature - Makelaar

Sweere is ter uitbreiding van de kantoren in Oud Gastel en Zundert op zoek naar een ervaren Makelaar (RMT). Heb je binding met West-Brabant en wil je als adviseur in de makelaardij uitblinken? Dan is dit jouw kans!Waarom is Sweere op zoek naar een ervaren Makelaar?


Bij Sweere richten we ons op zowel de particuliere als zakelijke markt en zijn trots op onze vastgoedportefeuille in West-Brabant met vastgoedobjecten die we te koop en te huur hebben.


Onze succesvolle afdeling Makelaardij bestaat uit 3 collega’s. Benieuwd wie we zijn? Bekijk hier het team! We willen nieuwe markt ontginnen en daarom zijn we ter uitbreiding van ons team op zoek naar een Makelaar.Waarom wil je als Makelaar bij Sweere werken?


Omdat we investeren in persoonlijke relaties én vertrouwd zaken doen, hebben we jarenlange klantcontacten. Hierdoor worden ons vele opdrachten gegund. Maar je krijgt ook ruimte om uit eigen kennissenkring en via netwerkclubs, bijeenkomsten en verenigingsleven nieuwe contacten op te doen.


Daarnaast is of worden alle medewerkers bij Sweere stevig opgeleid. Je bent omringd door ervaren vakmensen in de financiële dienstverlening die actief en ongedwongen naar elkaar doorverwijzen. Wel zo prettig!Wat worden jouw werkzaamheden als Makelaar?


 • Particuliere en zakelijke relaties adviseren over verkoop, aankoop en verhuur van woningen, panden en bedrijfsunits
 • Begeleiden bij notariële zaken, juridische bijkomstigheden en de juiste partijen bij elkaar brengen (zoals banken, investeerders en ontwikkelaars)
 • Adviseren over prijzen en bepalen van verkoopstrategieën en uitwerken van koopovereenkomsten
 • Bezichtigen van panden met geïnteresseerde kopers
 • Begeleiden van (ver)koop/verhuur-trajecten en onderhandelingen voerenOnze visie op de makelaardij


De wereld van makelaardij is aan het veranderen: klanten verwachten een dienstverlenend advies. Bij Sweere zijn we daar content mee dit is de filosofie die wij voorstaan, open, respectvol en transparant.


Als kantoor blinken we uit in al onze activiteiten, waaronder in vastgoed. Dat betekent: op hoog niveau de makelaardij beheersen en advies geven. En de juiste partijen bij elkaar brengen op basis van persoonlijke relaties en slimme automatiseringssystemen.Wat wij jou als ervaren Makelaar te bieden hebben


 • Goede lokale naamsbekendheid met mooie vastgoedportefeuille
 • Ervaren en goed opgeleide collega’s die actief naar elkaar doorverwijzen
 • Kans om breed vakinhoudelijk over makelaardij te adviseren
 • Goed salaris, prima secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheid om jezelf verder te ontplooienOver Sweere


Sweere (www.sweere.nl) is de partner voor alle financiële zaken van zowel particuliere als zakelijke klanten. Ons kantoor is gevestigd in Oud Gastel en we hebben sinds 10 jaar ook een vestiging in Zundert.


Bij Sweere vind je een breed scala van persoonlijke financiële diensten onder één dak. Gemakkelijker kan het niet! Klanten ervaren daarmee onze grote ambitie om onze relaties compleet te ontzorgen met verzekeringen, onroerend goed, hypotheken, financiële planning en bankzaken.Jouw profiel


 • Gecertificeerd Makelaar (RMT) en ingeschreven in het register van Vastgoedcert
 • HBO werk- en denkniveau
 • Bereid tot het blijven volgen van (vervolg)opleidingen om certificering te behouden
 • Ondernemend, ambitieus, contactvaardig en enthousiast
 • Relevante ervaring als Makelaar in West-BrabantSolliciteren naar de vacature van Makelaar?


Interesse? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet. Voor vragen kun je contact opnemen met Rini Rockx of Aart Lodders via telefoonnummer 0165 – 512851.


Sweere wordt door Primatch ondersteund bij de werving en selectie van deze vacature. Acquisitie door bemiddelingsbureaus of online vacatureverspreiders wordt niet op prijs gesteld.

SolliciterenSolliciteren met LinkedIn